tisdag 27 november 2007

Lena Melin hyllar Fredrik Reinfeldt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/lenamellin/article1337557.ab

Som vanligt kommer det hyllningsartiklar till Fredrik Reinfeldt från Lena Melin i Aftonbladet. I debattartiklar och paneldebatter där Lena Melin bjuds in som tyckare, brukar hon ständigt ha en (S)-stämpel på sig.
Man kan ju undra varför hon vill framstå som (S) , när det hon skriver och säger mest går ut på att försvara och hylla Ferdrik Reinfeldt. Bo Södersten gift med mer kända Birgit Friggebo (FP), låtsades också vara socialdemokrat tills ingen längre orkade höra hans svammel. I Wikipedia betäcknas han ännu som socialdemokrat, http://sv.wikipedia.org/wiki/Bo_S%C3%B6dersten med tillägget att han har andra åsikter med.

Så varför vill Lena Melin och för all del Lotta Gröning i Aftonbladet framstå som socialdemokrater när det bara är på låtsas?

3 kommentarer:

spillulle sa...

Nej, för socialdemokrati går ju som vi alla vet framför allt ut på att inte avvika från den oficiella partilinjen. Om Bo Södersten, Lena Melin eller Lotta Gröning har en annan uppfattning i enskilda sakfrågor så är de inga riktiga socialdemokrater. In i ledet! Alla ska med!

Kjell Johansson sa...

Enskilda frågor ?
Det handlar ju om ett systematiskt hyllande av Fredrik Reinfeldt sen han valdes som till moderat ordförande.Kan nog inte kallas enskilda frågor.

Knapsu sa...

Lena Melin..suck
Hon har nog fallit för Fredriks våta cockerspaniel-ögon.