måndag 15 september 2008

Med en dåres envishet

Med en dåres envishet framhärdar Fredrik Reinfeldt att han är missförstådd. Det börjar bli något tragiskt över statsministerns mumlande att folket inte förstår honom. Han försöker spotta upp sig i direktsändning, men så snart frågorna kommer lyser hans oförmåga att övertyga igenom.
Fredrik Reinfeldt håller på att ta död på etiketterna han klistrat på sig själv som den lyssnande medkännande ledare som vandrar sida vid sida med folket.

När nu bilden av en missförstådd vuxenmobbare växer fram så ser vi nog slutet närma sig för en allt skakigare Allians. Av ren självbevarelsedrift kommer stödpartierna i i regeringen att mötas av ett ökat tryck från sina medlemmar att avskärma sig från det stora partiets moras.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter mer som en våt dröm än en seriös analys av läget. Jag tror inte det finns substans i din analys, bara att du 'hoppas' att det faktiskt ligger till så...

Anonym sa...

Visst hoppas jag att det blir så.

Och lite substans finns det i min analys med. Gå in på DN i morgon tidag och läs DN/Synovates senaste väljarundersökning så förstår du vad jag menar.
Läs här:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=828663