torsdag 17 juli 2008

Trygga svenskar vill ha FRA

Svenska folket förtjänar FRA-lagen, anser psykiatern David Eberhard. Han menar att svenskarna ständigt ser faror i allting. - "Och då kommer befolkningen rösta fram lagar som ser faror i allting".

Så säger David Eberhard i en artikel i dagens Expressen . Psykiatern David Eberhard som f ö tycker att det är ofarligt att cykla utan hjälm, åtminstone för vuxna.

Tur då att vi har en regering som vet att ute i världen finns det diffusa och abstrakta utländska hot mot personer dock inte individer, och att målen nästan alltid är utländska men ibland svenska som man kan läsa mer om på Badlands Hyena

1 kommentar:

wingchun sa...

David Eberhart är en Nwo puppet.

Menar du trygga svenskar eller folk uppväxta i skyddad verkstad och 100% indoktrinerade och som sucktar genom sin okunskap efter ett nytt stazistyre?
Menar du dom som anser att allt som gynnar mig är rätt gruppen.
Menar du alla dom som inte insett att kriget mot terrorn är en bluff i syfte att ge makteliten mera makt och skapa ett kontrollsamhälle??

Jodu den gammla generationen vill nog det mest för för övrigt är folket mer vakna än så som tur är.

Oavsett vad David Eberhart kastar ur sig för skräp så kommér det han säger bara tillämpas en liten majoritet outbildade individer som inte tänker längre än vad näsan räcker.

Omyndig och dumförklarandet av befolkningen hans ligger inte långt ifrån Renfeldts.

Slit denna med hälsan David Hycklare.